top of page

PROFIL

Arkitektfirmaet Varmings Tegnestue Aps er specialiseret i restaurering af ældre, bevaringsværdige og fredede bygninger og beskæftiger sig primært med teknisk rådgivning og bistand indenfor dette fagområde.

 

Tegnestuen udfører rådgivningsopgaver af alle størrelser fra handlingsplaner og istandsættelse af tage og facader, til ombygninger og restaurering af hele bygningsanlæg.


I alle opgaver lægger vi vægt på at identificere, bevare og styrke bygningens arkitektoniske og historiske kvaliteter og værdier.

Tegnestuens medarbejdere er alle uddannede arkitekter med speciale indenfor restaurering og har forskellige spidskompetencer fra design, byggejura, byggeledelse og projektering til traditionelle bygningsundersøgelse.


Vi arbejder ud fra et fælles restaureringsteoretisk grundlag og altid i tæt samarbejde med bygherren.

Varmings Tegnestue blev etableret i 1977 af arkitekt Jens Christian Varming og drevet som personligt ejet selskab frem til 1988, hvor anpartsselskabet Varmings Tegnestue ApS stiftedes.

 

Anne Lene Jørgensen indtrådte som partner i juni 2005 og siden juni 2023 ejes tegnestuen ligeligt af Anne Lene Jørgensen og Nanna Steenberg Meyer.

 

Tegnestuen har siden begyndelsen udført en bred vifte af opgaver og for mange forskellige bygherrer. Følgende referenceliste er ikke komplet, men indeholder udvalgte projekter udført fra 1990 og frem.

bottom of page